Meer over Chenoah

Chenoah verzorgt diverse spirituele trainingen en healingen in o.a. het Inca Sjamanisme.

De naam Chenoah betekent vredesvogel, ook wel “Witte Duif” genoemd en is de brenger van vrede en gelukzaligheid.

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik op zoek naar innerlijke rust. Er waren momenten dat ik dacht: ‘nu heb ik het gevonden’ maar dan bleek het weer een begin van een nieuwe cyclus en ging de tocht verder. Totdat het besef kwam dat het zoeken niet langer nodig is, want het is allemaal al aanwezig! Alles gebeurt automatisch en is het ons ego (het stemmetje dat veel aanwezig is) die de controle wil houden.

Al van jongs af aan hield ik mij bezig met allerlei vraagstukken zoals: Wat is mijn doel? Waarvoor is mijn bestaan? Ik ben er toch niet zomaar, jij bent er toch ook niet zomaar? In het jaar 2000 heb ik het besluit genomen om mezelf te ontplooien en begonnen met Reiki 1 en 2 als een opstapje en ben ik vervolgens een training gaan volgen in Intuïtieve & Spirituele ontwikkeling in het werken met chakra’s bij een vrouwelijke Sjamaan. Het jaar daarop heb ik de trainingen in Quantum Touch gevolgd en de Flower of Life ( de Heilige Geometrie ) waardoor ik heb leren werken met mijn Mer-Ka-Ba (lichtlichaam).

Inspiratie heb ik mogen ontvangen van een aantal vrouwen en mannen in mijn leven, waaronder de Sjamanen uit Peru. In 2007 ontmoette ik Senia Melzichedek en heb diverse trainingen bij hem afgerond in o.a. de Kundalini Master Teacher, Angel Light Facilitator, Galactic Master Wizard en Inca Sjamanisme en volg ik tot op heden nog steeds trainingen en reis is zo nu en dan met de Inca Sjamanen in Peru als ook in Nederland waardoor ik nog meer contact heb kunnen maken met de heilige plaatsen waardoor het nog meer in mijn bewustwordingsproces mocht groeien en de gelegenheid is ontstaan om teachingen samen met de spirits over te brengen.

Inmiddels ben ik zelf een Angel Light facilitator, Deeksha gever, Shamballa Basic Teacher en Sjamaan healer. Doordat het proces van bewust(er) worden ervaar ik een gevoel van thuiskomen en voel ik een diepe verbondenheid met de natuur en lichtwezens.

Ik haal er heel veel voldoening (en vooral plezier) uit om andere mensen te helpen meer bewust en verbonden met elkaar en met de natuur te worden. In mijn kleine, maar gemoedelijke praktijk ontvang ik mensen voor een consult en geef ik trainingen in groepsverband.