Ervaringen van cliënten

Ik heb zaterdag de Angellight facilitator als een fantastische dag beleefd. Voor mij is het de 2e keer geweest dat ik zoiets heb meegemaakt. Ik heb weer zoveel gevoeld en gezien. Ook heb ik weer veel geleerd en gehoord waar ik weer zoveel mee kan. Geweldig!! Het gevoel dat je eerst heerlijk ontspannen in je matras word gedrukt en je dan als een veertje voelt is niet te beschrijven.Een heel fijn gevoel. En wat je dan allemaal voelt als je zo ontspannen ligt en wegdroomt, geweldig!! Eerst had ik de volgende dag wel veel hoofdpijn en verkoudheid en last van krampen in de maag, maar dat was maandags allemaal weer weg. Al het negatieve moest eruit natuurlijk.Maar later veel energie!! Al met al was het een warme, fijne en liefdevolle dag met mijn schoondochter en met jou Chenoah. Ik ben heel blij dat ik dit weer heb mogen meemaken!!

JACQUELINE

Ik heb de workshop als zeer helend en vernieuwend ervaren. Voor het eerst in mijn leven kon ik bewust een reis maken door mijn derde oog en continue aanwezig blijven in de beelden die ik zag. Eerder ervaringen die ik voor deze tijd had met het zien van beelden, was dat ze tijdelijk er waren en dan weer verdwenen. Ik kon niet in de beeldenwereld blijven, maar nu lukte dat dus wel. De energie van de engelen heb ik als zeer helend en krachtig ervaren. Nu, al die maanden verder, voel ik hun aanwezigheid nog steeds en kan ik mij gemakkelijk afstemmen op hun energie. Tijdens de healingen die ik geef, vind ik het ook erg prettig om de engelen hierbij te betrekken. Hele fijne energie om mee te werken. Zacht, liefdevol en krachtig tegelijk. Ik vond dat jij de dag ook een mooie invulling hebt gegeven. Relaxed, intensief en gezellig tegelijkertijd 🙂

Niels Roorda

Chenoah, dankjewel voor de prachtige Angel Light. Je hebt de Angel Light mijn hart binnen gebracht en van daaruit door mijn lichaam laten stromen. Het was bijzonder en intens. Ik voel mij nog iedere dag dankbaar.

Mirjam

Stuur jouw reactie in