Despacho ceremonie

Een Despacho ceremonie is een mooie en oude ceremonie die vandaag de dag nog steeds uitgevoerd wordt.

Een despacho is een offer die wordt aangeboden aan de Aarde en de spirits die zijn aangeroepen om te helpen bij de ceremonie. Het is een geschenk aan Moeder Aarde (Pachamama), Moeder zonnestelsel (Hatun Chaska), de Zon (Inti) en de spirits van de bergen (de Apus) ze helpen ons bij het uitlijnen van persoonlijke energieën met de energieën van de kosmos, het zorgt voor een verbinding met onze drie chakras: onze persoonlijke kracht gelegen in de zonnevlecht, onze liefde in het hart chakra en onze wijsheid afkomstig van ons derde oog.

Voor de Queros zijn Despacho’s belangrijke ceremonies waarbij ze ook gebruik maken van de Mesa (medicijnen bundel). De bedoeling achter een despacho ceremonie kan heel verschillend zijn: voor jezelf, als er bijvoorbeeld sprake is van ziekte, of voor dierbaren in je omgeving die liefde nodig hebben, als je vrede of liefde wilt brengen aan de mensheid en moeder aarde, maar zelfs als je bijvoorbeeld wilt verhuizen of als je om voorspoed wilt vragen. Je zou zelfs een huwelijksdespacho kunnen maken. Je kunt de gebeden voor alles en iedereen in dezelfde despacho plaatsen! Despachos kunnen zowel voor iemand persoonlijk als voor groepen worden gedaan of zelfs voor landen en natuurlijk voor Moeder Aarde (Pachamama).

Met een persoonlijk despacho heb je de kans om je op alle gebieden van je leven te focussen, waar je voelt dat je ondersteuning nodig hebt of zou willen vragen om zegeningen. Het is een hele krachtige manier om je intenties vast te stellen en vervolgens (los) te laten gaan. In de weken en maanden na een despacho ceremonie zul je worden verrast door het verkrijgen van de ‘dingen’ waarom je hebt gevraagd. Misschien in een onverwachte of ongebruikelijke vorm maar vaak  op een manier die meer geschikt of krachtiger is dan je zelf had kunnen verzinnen. Despacho’s zorgen daadwerkelijk voor de gewenste verandering.

Wil je zelf een despacho ceremonie doen? Neem contact op voor de mogelijkheden.