Healing op afstand

Een healing op afstand werkt eigenlijk net zoals een foto healing op afstand, echter is bij een healing op afstand het niet altijd noodzakelijk dat de persoon in kwestie op een foto afgebeeld dient te staan.

We spreken samen een tijd af wanneer de healing zal plaatsvinden zodat je ontspannen kunt gaan liggen of zitten in een rustige omgeving met eventueel een kaarsje aan, wat voor jou wenselijk is. Vervolgens  stem ik mij af op jou als persoon en zal dan intunen op wat er zich aandient. Vaak zal ik beelden zien  -al dan niet symbolisch- en tegelijkertijd breng ik samen met ondersteuning van jouw I Am en eventueel de lichtwezens (opgestegen meesters of engelen van de vader-moeder-god bron) die zich op dat moment aandienen een healing door middel van het zelfgenezend vermogen. Ook zal er meer balans in het energieveld gebracht worden.

Tijdens de healing kan het zijn dat ik gebruik maak van mijn mesa (medicijnbuidel) maar het kan ook zomaar zijn dat ik met andere symbolen zal werken zoals bijv. een schedel of kristallen of wat zich dan ook maar aandient. Alles zal altijd in overeenstemming zijn met jouw hogere zelf.

De healing zelf zal kunnen bestaan uit verschillende energievormen. Zo zal het de ene keer een golden healing zijn en een andere keer een combinatie healing van de engelen -zoals bijv. aartsengel Michael-  maar het kan ook zijn dat de mahatma of kundalini energie gebruikt wordt. Ook dit zal zichzelf uitwijzen.

Tijdens de healing kan het zijn dat je zelf dingen voelt of ziet maar dit hoeft niet. Na de healing hebben we telefonisch contact waarin ik doorgeef wat er gebeurd is. Het is verbazingwekkend hoe doeltreffend healing op afstand is. Dit komt mede omdat de persoon die de healing ontvangt thuis in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving is, en daardoor heel ontspannen is.

Wil je een healing op afstand ervaren? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.