Initiaties

Er zijn 4 verschillende initiaties. De initiaties worden normaal gesproken doorlopen in onderstaande volgorde. Zij vullen elkaar op die manier aan en laten u geleidelijk aan wennen aan en werken met de nieuwe energieën.

 Pachamama

De Pachamamma initiatie is een heel krachtige initiatie. Deze initiatie wordt gezien als het begin van ‘spirituele groei’. Het brengt balans in het leven van een ieder die de initiatie ontvangt. Er vindt centering plaats waardoor het overzicht en inzicht brengt. De initiatie brengt een krachtige en diepe verbinding met Moeder Aarde tot stand en met alles wat op haar leeft. Hierdoor vindt er een herverbinding met de resonantie van Moeder Aarde plaats, waardoor de ontvanger zich meer geaard en in het NU aanwezig voelt.

Deze initiatie is uitermate geschikt voor mensen die zich niet goed geaard voelen of erg veel in het hoofd zitten, moeite hebben met ‘voelen’, herstellen van ziekte, depressie of een burn-out en voor iedereen die de wens heeft zich meer verbonden te voelen met de Aarde en al haar pracht!

Kausay Muju

De Quero’s gaan ervan uit dat ieder mens wordt geboren met een zaadje in zich. Bij sommige mensen is dit zaadje al geactiveerd, bij andere mensen moet het zaadje nog geactiveerd worden. Deze initiatie wordt ook wel de initiatie van het levende zaad genoemd omdat het licht van de vier zonnen tijdens de initiatie in het zaad wordt gebracht waardoor het tot leven komt.

Iedere 26000 jaar komen de vier zonnen in één lijn te staan: onze zon, Venus, Mercurius en Orion. Op 21 juni 2012 stonden de vier zonnen in één lijn en dit heeft een grote golf van verandering teweeg gebracht.

Deze initiatie heeft een positief effect op de transformatie die de mensheid op dit moment doormaakt. Doordat de initiatie een helend effect heeft op het hart, op de botten, het beenmerg, de bloedsomloop en het energieveld, zal zowel uw fysieke- als uw energetisch lichaam in staat zijn om oude ballast los te laten en letterlijk opgeschoond de verandering door te maken.

Koto K’anch’ay

Voor de Quero zijn de Pleiaden hun voorouders. Door middel van deze initiaties worden de zeven chakra’s verbonden met de zeven Pleiadische Zusters en worden tevens de zeven paden geactiveerd. Deze initiatie verbindt ons alvast met de nieuwe tijd voordat deze gestart is. Dit zal maken dat wij ons beter kunnen aanpassen en dat de transformatie soepeler zal verlopen.

Iedereen heeft toegang tot deze zeven paden. Dit houdt in dat iedereen na het ontvangen van deze Pleiadische energie of ook wel ‘lichtzaadjes’ wordt voorbereid op het Gouden Tijdperk. De zeven paden zullen na de inwijding getransformeerd worden in de zeven Gouden Paden.

Doordat er licht in de zeven chakra’s wordt gebracht zal er letterlijk een heel licht gevoel ervaren worden. De chakra’s zullen door het inbrengen van de energie van binnen uit gaan schijnen en het lichaam zal in een constante staat van liefde blijven, zelfs als er woede wordt ervaren.

De initiatie maakt de overgang naar het nieuwe tijdperk gemakkelijker voor ons, waardoor ons energieveld weer de natuurlijke glans en frequentie krijgt en volop kan schijnen in al zijn glorie.

 

 Melchizedek Initiatie

Als lid van de Orde van Melchizedek, ben ik gemachtigd tot het geven van een initiatie in de ‘Melchizedek energie’. Deze energie is afkomstig van de energiestraal van Senia Melchizedek. Senia Melchizedek is 1 van de 5 Melchizedek lichtwezens hier op aarde en vertegenwoordigt het Melchizedek bewustzijn. De energie is rechtstreeks afkomstig uit de ‘Gouden Kamer van Melchizedek’ en heeft een zeer transformerend en grondend karakter.

Door deze initiatie zult u worden verbonden met deze energiestraal en zult u hier ook mee kunnen werken. De energie breekt beperkende systemen (zowel persoonlijke als maatschappelijke) af wanneer deze niet meer resoneren met het hart en het nieuwe tijdperk waar we in leven. Daarnaast beschermt de energie tegen duistere krachten en zwarte magie.

De energie is frequentieverhogend en doet de sluiers verdwijnen die ons vasthouden en beperken in ons leven. Door deze prachtige initiatie wordt u door de straal van Melchizedek niet alleen ondersteund in uw persoonlijke- en spirituele groei maar ook in het ascensieproces. U wordt letterlijk in uw eigen kracht gezet! Daarnaast bent u na de initiatie in staat om zelf gebruik van de energie te maken en deze in te zetten voor uw eigen welzijn of die van anderen.