Oneness Blessing

Je bent nooit te oud om te leren! De trainingen en workshops zijn vaak niet alleen inhoudelijk een waardevolle aanvulling, ook het samenzijn in een groep van gelijkgestemde mensen is prettig en brengt altijd weer onverwachte diepgang aan de inhoud.

Stel je voor dat Verlichting of Zelfverwerkelijking (waarvan men zegt dat het bijna onmogelijk is om dat te bereiken) opeens heel gewoon wordt om te verwerven. Niet alleen voor een Buddha, een Christus of een Ramana, maar voor jou en mij. En stel je voor dat wanneer je het hebt, je misschien in staat bent om het door te geven aan anderen…

Verlichting

Er heeft een grote doorbraak plaatsgevonden in de Spiritualiteit. Bhagavan en Amma leiden een spiritueel centrum in het zuiden van India – Oneness University – een gemeenschap van meer dan 100 volledig verlichte mensen die het vermogen bezitten anderen te helpen om Eenheidsbewustzijn te bereiken. Ze leiden ook mensen op om deze bewustzijnstoestand over te dragen op anderen.

Het was het gemakkelijkst om te beginnen met de boeren en inwoners in de directe omgeving van de Gouden Stad, zoals het centrum is genoemd. Honderden van hen zijn in een permanente staat van Eenheidsbewustzijn en een aantal daarvan hebben dit bereikt in minder dan 5 minuten. Meer en meer westerlingen hebben het Eenheidsbewustzijn bereikt en zijn begonnen het over te dragen aan anderen. Het is misschien moeilijk te begrijpen, maar dat is vaak het geval met nieuwe ontdekkingen en grote doorbraken.

Oneness blessing nader verklaard

Oneness blessing of ook Deeksha is een overdracht van transformerende Energie via de handen. Daarbij worden delen van de hersenen geactiveerd waardoor de van oorsprong natuurlijke staat van Eenheid/Verlichting opnieuw ervaren kan gaan worden. Door middel van o.a. handoplegging, muziek, stem of via oogcontact wordt de energie overgedragen. En ook vanuit alleen de intentie. Het is een neurobiologisch proces en het maakt niet uit waarin of in wie je gelooft!

Wel helpt het om je in dankbaarheid te openen voor het ontvangen van de energie en je aandacht naar binnen te brengen in totale ontspanning. Ook de periode na de Oneness blessing. Voor de een is het meteen voelbaar, bij een ander komt het later pas op gang.

De periode waarin wij nu leven wordt o.a genoemd in de oude Maya kalenders als ‘een tijdperk waarin de muur van het denken die ons afscheidt van het ervaren van onze Goddelijke natuur op zijn dunst is’, en dus te doorbreken. Dat is wat de Oneness blessingen doen; ze slaan gaten in die muur waardoor er eerst glimpen worden opgevangen van je oorspronkelijke Goddelijke natuur en naarmate de gaten groter worden is het mogelijk om permanent in het Verlichte bewustzijn te zijn.

Deze workshop wordt georganiseerd bij voldoende belangstelling. Heb je interesse, laat het me weten!